Anime

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kanon

základný daj a postavy
Príbeh sa odohráva prevažne v zime.Je o Yuuichim Aizawovi a o skupine dievčat,ktoré sú spojené s jeho návratom do mesta,z ktorého odišiel pred 7 rokmi.
Na začiatku je Yuuichi veľmi osamotený od mesta a jeho obyvateľov.Pred jeho návratom,bol rozhodnutý,že zostane bývať s jeho sesternicou Nayuki Minase a jej matkou Akiko.Počas jeho dlhej neprítomnosti,Yuuichi zabudol na veľa vecí,ktoré sa stali pred 7 rokmi a potrebuje si pripomenúť,čo po ňom zostalo.
Yuuichi si to spočiatku neuvedomuje,ale s ostatnými 4 dievčatami je "starý známy".V priebehu deja,sa učí o neobyčajných "odtieňoch"mesta.Yuuichi je oboznámený s každým dievčaťom a udalosťami spred 7. rokov,ktoré sú "skryté pod snehom".



Hlavné postavy:

Yuuichi Aizawa
  • Je 17-ročnýštudent na strednej škole a hlavnou postavou príbehu


Ayu Tsukimiya
  • Je stručne,záhadné dievča,ktoré doslova používa Yuuichiho ako nárazník.Je rozpoznateľná podľa okrídleného batôžku a červenej čelenky,má rada taiyaki(niečo ako japonské pečivo v tvare ryby),je nešikovná.


Nayuki Minase
  • Nayuki je dievča v Yuuichiho veku,je jeho sesternica.Pozoruhodne pomaly rozpráva a  má problémy s ranným vstávaním.


Makoto Yawatari
  • Je mladé dievča,ktoré sčista jasna zaútočilo na Yuuichiho uprostred mesta.Stratila problémy,ale napriek tomu si památá svoje meno a na odpor voči Yuuichimu.Je nezbedná a stále robí žarty na Yuuichiho.Je spriaznená s jarou a praje si,aby navždy zostala jar.


Shiori Misaka
  • Shiori je prváčka(na strednej škole),ktorá od narodenia trpí chorobou.Jej choroba ju zužuje,pretože sa stala veľmi fyzicky krehká a nemôže chodiť do školy.Shiori zostáva vonku,na školskom pozemku,takmer každý deň,pretože potrebuje stretnúť niekoho k nej milého.


Mai Kawasumi
  • Je tretiačka na tej istej škole ako yuuichi.V noci,keď je škola opustená,bojuje proti démonom.Je stále vinná za nehody v škole.Je veľmi tichá a moc toho nenarozpráva.







Recenzie | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014